Constructieberekeningen

Constructieberekeningen voor veilige en stabiele bouwwerken en constructies

Voor constructieberekeningen van bouwwerken en constructies in staal, beton, steen en hout kunt u terecht bij Gremmer Engineering.

Met kennis en ervaring sinds 1986 berekenen wij de dragende constructie. Of het nu gaat om een bouwwerk in staal, beton, steen of hout, met constructieberekeningen van Gremmer Engineering weet u zeker dat uw bouwwerk stabiel en veilig overeind blijft tot in lengte van jaren. Wij maken standaard gedetailleerde berekeningen, zodat u direct beschikt over alle data die er nodig zijn voor de bouw of constructie.

Constructieberekeningen staalbouw

Voor stalen constructies berekenen wij de verbindingen en profilering. Onze specialisaties zijn onder meer:

  • constructieberekeningen voor het vervangen van kolommen door stalen spanten in oude boerderijen.
  • constructieve berekeningen voor kraanbanen, kolomzwenkkranen en overige hijsconstructies.
  • constructieberekeningen van bedrijfshallen.

Constructieberekeningen houtbouw

Van houten paardenstal tot houtskeletbouwwoning, voor elk werk in houtbouw verzorgen wij de bouwkundige berekeningen.

Constructieberekeningen beton

Voor woningbouw en utiliteitsbouw verzorgen wij de constructieve berekeningen van betonnen delen: van een betonnen latei boven een raam of een balken- en palenplan, wij nemen u de zorg uit handen.

Constructieberekeningen woningbouw

Gaat u een woning of pand bouwen of verbouwen? Wij verzorgen voor u alle bouwkundige berekeningen en verwerken deze desgewenst in een complete en gedetailleerde constructietekening. Wilt u voor een verbouwing weten of uw plannen haalbaar en veilig zijn? Vraag ons gerust om deskundig constructief advies. Om de prijs hoeft u het niet te laten, neem gerust contact op om te informeren naar de kosten.

Constructieberekeningen